Over FoodHeroes

Over #FoodHeroes

Wat is #FoodHeroes?

#FoodHeroes zet alle medewerkers in de Belgische agrovoedingsketen in de bloemetjes. Zij zorgen er – soms in moeilijke omstandigheden – elke dag opnieuw voor dat onze gezinnen kunnen blijven genieten van voedzame en kwalitatieve voeding en dranken. Met het initiatief vragen Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie en haar 27 sub-sectoren aan elke Belg om hun #foodheroes in de kijker te zetten. Zo dragen we samen een positieve boodschap uit tijdens de coronacrisis.

Waarom lanceren we #FoodHeroes?

Meer dan ooit is iedereen zich bewust van het vitale belang van de voedingsindustrie. Dankzij de inspanningen van medewerkers doorheen de hele Belgische agrovoedingsketen, is er nog steeds genoeg voor iedereen. In tijden waarin het niet vanzelfsprekend is om aan het werk te blijven, gaan deze helden standvastig verder om de bevolking te bevoorraden. Bovendien doen ze dat zoals altijd met de hoogste standaarden voor voedselveiligheid en hygiëne. Hoog tijd dus om ze een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun toewijding!

Wie organiseert dit initiatief?

#FoodHeroes is een initiatief van Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, en haar 27 sectoren.

Wie is Fevia?

Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, vertegenwoordigt 27 sectoren en 700 bedrijven die kwaliteitsvolle voeding en dranken produceren in België. Fevia zet zich in voor een duurzame groei van de Belgische voedingsindustrie in overleg met alle stakeholders. Met het merk “Food.be – Small country. Great food.” Zet Fevia de Belgische voedingskwaliteit, -diversiteit en -innovatie wereldwijd in de kijker.