Wat kan jij doen?

Steun onze #FoodHeroes!

Wat kan jij doen? Heel eenvoudig: we roepen iedereen op om met de hashtag #FoodHeroes via sociale media selfies, foto’s en video’s te delen om onze helden te bedanken. Hoe je dat doet bepaal je uiteraard zelf! 
Mogelijkheden genoeg om met een kleine moeite even stil te staan bij de grote inspanningen van onze mensen: 

  • Bedank alle helden die dagelijks voor je lekkere voeding zorgen door een selfie of foto te nemen van je ontbijt, je lunch of je vieruurtje bijvoorbeeld. Vergeet niet de hashtag #FoodHeroes toe te voegen! 
  • Ben je zelf één van die helden? Aarzel dan niet om met een foto of selfie te tonen hoe je samen met jouw team blijft zorgen voor onze voeding! En op Facebook kun je bovendien een frame toevoegen aan jouw profielfoto om te laten zien dat ook jij op post blijft: klik hier
  • Wij bundelen alle posts met de hashtag #FoodHeroes op www.foodheroes.be. Je kunt ons ook jouw foto’s en video’s per mail sturen naar foodheroes@fevia.be
  • Moedig eventueel ook je vrienden en volgers aan om via hun sociale media je foto’s en video’s te delen en #FoodHeroes te steunen.
  • We maakten ook een poëtische Ode aan onze Food Heroes. De Ode en alle visuals kan je hier downloaden en delen via jouw kanalen.

Bedankt voor jouw steun en hou jezelf en je naasten veilig!