#FoodHeroes van Konings ruilen drank voor ontsmettingsalcohol

#FoodHeroes van Konings ruilen drank voor ontsmettingsalcohol in coronacrisis

In nood kent men zijn helden. Het coronavirus brengt dat duidelijk aan het licht. In voedingsbedrijven over het hele land slaan mensen – figuurlijk – de handen in elkaar om deze crisis het hoofd te bieden. Zo ook drankenproducent en -bottelaar Konings. Hun #FoodHeroes gaan elke dag aan de slag om ontsmettingsalcohol te produceren voor de zorgsector.

De helden aan de productielijn

“Alle medewerkers van Konings zijn onze #FoodHeroes”,  zegt Joris Brams, CEO van Konings. “Vooral onze productiemedewerkers verdienen die titel voor hun flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin. Zij komen elke dag ter plekke en zijn bijzonder gemotiveerd om zo veel mogelijk ontsmettingsalcohol te maken en zo de zorgsector een duwtje in de rug te geven. Daar heb ik veel bewondering voor en daarom willen we hen  tonen dat we hun harde werk waarderen.”

De helden achter de schermen: IT en de thuiswerkers

Maar ook voor de rest van zijn personeel heeft Joris niets dan lof: “De IT-dienst heeft dag en nacht gewerkt om onze servercapaciteit uit te breiden en onze high-speedverbindingen beschikbaar te stellen. En ook onze thuiswerkers tonen enorme flexibiliteit en roeien met de riemen die ze hebben. Zien hoe ook zij allemaal hun uiterste best doen om samen door deze crisis te komen: chapeau!”

“Jezelf omscholen van drankverpakker tot producent van handgel kan enkel met een ambitieus team. Aan alle helden van Konings: bedankt!”

Joris Brams, CEO van Konings

Lees meer over de bijdrage van de voedingssector aan het tekort aan handgels in het persbericht "1 miljoen liter ontsmettende handgel dankzij goede samenwerking tussen overheid en industrie"

Zijn jouw medewerkers ook echte helden? Deel je steun en bedank hen met de hashtag #FoodHeroes!